Őrizetben a milliókat zsákmányoló betörők

2022. 07. 14., cs - 13:21
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi nyomozók rövid időn belül elfogták azt a nőt és társát, akik Bátaszéken keddre virradóra több mint 15 millió forintot zsákmányoltak, miután betörtek egy családi házba.

Egy 54 éves bátaszéki férfi tett telefonon bejelentést a rendőrségre 2022. július 12-én éjjel 1 óra 30 perc körüli időben, mert miután munkából hazaért észlelte, hogy a házába betörtek. Az ismeretlen a bejárati ajtót befeszítette, a lakásból ellopta a lemezkazettát a benne lévő több mint 15 millió forinttal és 5 ezer euróval együtt.

Kollégáink széleskörű adatgyűjtést végeztek, gyanújuk egy helyi nőre terelődött. Az asszonyt elszámoltatták, aki kezdetben tagadta a lopást. A nyomozók több ingatlanban kutatást tartottak és 12,5 millió forintot és nagy mennyiségű aranyékszert foglaltak le. A rendőrök előállítottak egy, a betöréssel kapcsolatba hozható férfit is, akit szintén őrizetbe vettek.

Az asszony és társa ellen a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult eljárás lopás bűntette miatt.

A nyomozók az ügyészségen előterjesztést tettek a testvérek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.