Őrizetben a pozsonyi labdarúgók buszát megdobó férfi

2022. 07. 20., sze - 10:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök egy fővárosi férfit gyanúsítanak azzal, hogy megdobta a Slovan Bratislava játékosait szállító busz ablakát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2022. július 19-én este 8 óra körül a X. kerületi Könyves Kálmán körúton a Slovan Bratislava játékosait szállító autóbusz hátsó ablakát megdobta. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg, ám az üveg megrongálódott.

A rendőrök még az éjszaka azonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap hajnalban XVII. kerületi lakásában a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai fogtak el. A 30 éves Cs. Gábort a nyomozók a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett és rongálás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismerte és megbánását fejezte ki az esettel kapcsolatban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.