Őrizetben a sorozatbetörő

2022. 07. 06., sze - 13:48
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A mezőkövesdi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a város területén több helyre betört.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 38 éves helyi férfival szemben. Az elkövető 2022. július 4-én 6 óra után történt elfogását megelőzően a város területén családi házakba, lakóházakhoz tartozó melléképületekbe, üzletekbe, garázsokba, illetve egy étterembe is betört. A lopások során a férfi többek között készpénzt, elektromos kézi szerszámokat, kerékpárt, lakásfelszerelési tárgyakat és ruhaneműket tulajdonított el.

"""

A rendőrök a több hónapos nyomozás eredményeként azonosították az elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki, illetve az őrizetbe vételéről is határoztak, majd előterjesztéssel éltek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bíróság elé áll az Erzsébet utcai támadó

A nyomozók két hét alatt felderítették a Debrecenben történt bűncselekmény körülményeit. Egy 33 éves férfit bűnügyi őrizetbe vettek, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

 

Meglopták a tolvajt

A rendőrök eljárás alá vontak két férfit, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.

 

Üzemanyagra utazott

Őrizetbe vettek a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai egy 39 éves férfit, aki 80 liter gázolajat lopott…nem először.

 

Aki keres, talál

Egy kamionban bujkálva találtak rá egy körözött férfira a rendőrök Leányváron.