Őrizetben a székesfehérvári kórházban késsel fenyegető férfi

2022. 08. 09., k - 11:21
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 40 éves támadót emberölés bűntett kísérletével gyanúsították meg a nyomozók.

Amint arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 8-án kora délután egy férfi a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egyik rendelőjében ápolónőként dolgozó volt élettársára támadt, akit fojtogatott, majd dulakodni kezdtek, melynek során a sértett a földre került. Ekkor a támadó kést szorított a nő nyakához, majd azzal többször a sértett felsőteste felé szúrt, azonban az áldozat védekezett, eközben kézfeje és lábszára is megsérült. A férfi a támadás során ismétlődően a testi élet és testi épség ellen fenyegette meg a nőt, akinek végül sikerült kiszabadulni a szorításából.

A helyszínről menekülő elkövetőt az egészségügyi alkalmazottak és a biztonsági szolgálat munkatársai fogták le és tartóztatták fel a rendőrök kiérkezéséig. A 40 éves székesfehérvári lakost a Fejér megyei nyomozók őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.