Őrizetben a székesfehérvári kórházban késsel fenyegető férfi

2022. 08. 09., k - 11:21
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 40 éves támadót emberölés bűntett kísérletével gyanúsították meg a nyomozók.

Amint arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 8-án kora délután egy férfi a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egyik rendelőjében ápolónőként dolgozó volt élettársára támadt, akit fojtogatott, majd dulakodni kezdtek, melynek során a sértett a földre került. Ekkor a támadó kést szorított a nő nyakához, majd azzal többször a sértett felsőteste felé szúrt, azonban az áldozat védekezett, eközben kézfeje és lábszára is megsérült. A férfi a támadás során ismétlődően a testi élet és testi épség ellen fenyegette meg a nőt, akinek végül sikerült kiszabadulni a szorításából.

A helyszínről menekülő elkövetőt az egészségügyi alkalmazottak és a biztonsági szolgálat munkatársai fogták le és tartóztatták fel a rendőrök kiérkezéséig. A 40 éves székesfehérvári lakost a Fejér megyei nyomozók őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.

 

Segítsen, ha felismeri!

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

40 kilométer 20 perc alatt

Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem megállítani akarták, hanem biztonságosan és minél hamarabb szülőszobába juttatni a benne ülő anyukát.

 

Egy nap alatt rendőrkézen

A gyanú szerint egy férfi betört egy műterembe és egy cukrászdába Debrecenben. A helyi nyomozók 24 órán belül elfogták.