Őrizetben a táci gyilkos

2021. 10. 18., h - 11:43
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A férfit előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett miatt hallgatták ki a nyomozók.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. október 17-én délután Tácon egy 22 éves férfi több késszúrással megsebessítette 62 éves vitapartnerét, aki ennek következtében a helyszínen meghalt.

 

A történtek után a bántalmazó telefonon bejelentést tett a hatósághoz. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, őrizetbe vették, és az elsődleges nyomozati cselekmények során beszerzett adatok és bizonyítékok alapján előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett miatt hallgatták ki. A Fejér megyei nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat körözése volt a rollertolvajnak

A férfi a VI. kerületben egy járókelőtől kért szerszámot az előzőleg lopott elektromos roller zárjának feltöréséhez, majd egy pincében bújt el, amikor rendőrt hívtak, de így is elfogták.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a macedón sofőr ellen, aki 8 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.