Őrizetben a trió

2024. 07. 03., sze - 11:59
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem csak fogyasztották, hanem kereskedtek is, a hevesi rendőrök lekapcsolták őket.

A Hevesi Rendőrkapitányságon új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás egy erdőtelki férfival és két társával szemben. Az elkövetők saját drogszükségletük biztosítása érdekében rendszeres fogyasztókból kereskedők is lettek.

A 41 éves férfi lakhelyén két társával több hónapja a szükséges anyagi javak előteremtése érdekében új pszichoaktív szer árusításába kezdett.

A kimért adagokat fóliába csomagolva pakkokat készítettek a vevőiknek, melyeket 1000 forintos áron értékesítettek, többek között a tarnamenti kistelepüléseken.

A triót 2024. július 2-án délelőtt Kál belterületén fogták el a rendőrök, kihallgatásukat követően őrizetbe is vették őket, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

A nyomozók a kutatásokkor kábítószergyanús anyagot, mérleget, nagyobb összegű pénzt, illetve mobiltelefonokat foglaltak le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.