Őrizetben az apci garázda rabló

2021. 10. 18., h - 12:15
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A körzeti megbízottak fél órán belül elfogták a 19 éves gyanúsítottat.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás kísérlet és garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy apci lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 19 éves férfi 2021. október 16-án 15 óra 30 perc körül a település egyik utcájában bement egy családi ház udvarába és az ott lakótól előszőr gyógyszert, majd aztán pénzt követelt. A sértett nem adott neki semmit, ezért a férfi bántalmazta és tovább követelőzött, melyet csak a szomszéd megjelenésekor hagyott abba. A fiatal távozása közben még két ház ablakát, illetve egy ott parkoló autó szélvédőjét is betörte az utcában.

Az adatgyűjtést követően a körzeti megbízottak fél órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárták a nyomozást

Az érdi rendőrök befejezték az eljárást egy 28 éves férfivel szemben, aki helyben és a környező településeken követett el számos vagyon elleni bűncselekményt.

 

Segítsen, ha felismeri!

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.