Őrizetben az erőszakos ex-élettárs

2022. 10. 28., p - 14:42
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Megkeserítette volt párja életét az az arlói férfi, akit a rendőrség őrizetbe vett.

Kifosztás, magánlaksértés bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 27 éves arlói férfival szemben. A gyanúsított 2022. októberében több alkalommal felkereste volt élettársát, hogy kérdőre vonja a szakítás miatt. Szinte minden egyes ilyen alkalom érintette a büntető törvénykönyv paragrafusait. Volt, amikor a férfi rátörte az ajtót a nőre, volt, hogy el-, illetve levetette a megfélemlített sértett ruháit, majd elégette azokat, továbbá a bántalmazások, fenyegetések sem maradtak ki a vizitek alkalmával.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőt. Az Ózdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.