Őrizetben egy kiskunfélegyházi díler

2022. 04. 01., p - 11:01
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elfogtak egy 47 éves férfit kábítószer-kereskedelem miatt, illetve egy nőt és egy férfit kábítószer birtoklásával gyanúsítanak a település nyomozói.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói egy 47 éves helybélit vettek őrizetbe tegnap délután. A rendőrök úgy gyanítják, hogy a férfi többször adott el kristály nevű kábítószert Kiskunfélegyházán. A gyanúsított lakásán végzett házkutatás alkalmával több mérleget, egy telefont, 1,5 millió forintot, 1240 szerb dínárt és 20 svájci frankot is lefoglaltak az egyenruhások. A dílert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, a fogyasztókat – egy férfit és egy nőt – pedig kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki a rendőrök. Egyiküknél másfél gramm kristályt is találtak, amit szintén lefoglaltak.

A nyomozók előterjesztést tettek a kereskedő letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.