Őrizetben – késsel támadt rokonaira a gyöngyösi férfi

2021. 04. 14., sze - 16:55
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül elfogták.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmények elkövetése miatt vett őrizetbe egy gyöngyösi lakost.

A 19 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy 2021. április 13-án kora délután pénzt követelt édesanyjától, aki ezt megtagadta, ezért elővett egy kést, mellyel a dulakodás közben megsebesítette őt, valamint az ott lévő rokonát is, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Cs. Tamás elvette anyja mobiltelefonját és távozott a gyöngyösi lakásból, azonban a városi rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül elfogták.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.