Őrizetben – késsel támadt rokonaira a gyöngyösi férfi

2021. 04. 14., sze - 16:55
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül elfogták.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmények elkövetése miatt vett őrizetbe egy gyöngyösi lakost.

A 19 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy 2021. április 13-án kora délután pénzt követelt édesanyjától, aki ezt megtagadta, ezért elővett egy kést, mellyel a dulakodás közben megsebesítette őt, valamint az ott lévő rokonát is, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Cs. Tamás elvette anyja mobiltelefonját és távozott a gyöngyösi lakásból, azonban a városi rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül elfogták.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.