Őrizetben - nem beszél

2020. 04. 24., p - 13:38
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Meggyanúsították, de nem tett vallomást a 18 éves diósdi férfi.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2020. április 24-én 1 óra 30 perc körül érkezett bejelentés a rendőrségre, a telefonáló azt közölte, baltával végzett két ismerősével. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták, majd előállították Z. Józsefet. A 65 és a 49 éves sértetten már nem tudtak segíteni. A helyszíni és a halottszemle azóta is tart.

Z. József élt törvényben biztosított jogával, kihallgatásakor megtagadta a vallomástételt, így indítéka egyelőre nem ismert.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya szakértők bevonásával több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - folytatja vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.