Orvhalász a rendőrök hálójában

2022. 05. 25., sze - 11:08
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A férfi a megalapozott gyanú szerint egy csapóhoroggal akart halat fogni a Keleti-főcsatornán. Orvhalászat miatt kell felelnie.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a Keleti-főcsatorna tedeji szakaszán tiltott eszközzel akart halat fogni 2022 áprilisában. A halőröket észlelve a 47 éves férfi motorral elmenekült, de nem jutott messzire, mert a rendőrök Tedej belterületén elfogták. Előállítását követően a csapóhorgot tőle lefoglalták, majd gyanúsítottként kihallgatták. Beismerő vallomást tett.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Lezárt akta: nagy tételben

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében aki két üzletbe betört Szegeden.