Összefestette az Erzsébet hidat – elfogták

2020. 04. 10., p - 12:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök befejezték az ügyet.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy olasz férfi 2020. január 2-án 16 óra 30 perc körül Budapest I. kerületében, a Döbrentei téren az Erzsébet híd pillérjét egy festékszóróval megrongálta. A rendőrök a 24 éves olasz férfit aznap rongálás vétsége megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy „szokásból” festette össze a hidat, ugyanis amelyik országban járt eddig mindenhol összefestett valamit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói rongálás vétség miatt folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.