Összehangolt akció Siófokon és Ajkán

2020. 11. 11., sze - 13:07
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az ingatlanokban a rendőrök speciális hővédő sátorban termesztett marihuánát is találtak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felderítőinek információi alapján, a Siófoki és az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2020. november 10-én összehangolt akciót hajtottak végre. A Siófokon és Ajkán végrehajtott házkutatások során nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagot, valamint a vagyonvisszaszerzés érdekében gépjárművet foglaltak le. Az egyenruhások az akció során négy embert fogtak el.

 A nyomozók S. Brigitta 36 éves, Sz. Miklós 34 éves ajkai lakosokat, és egy 38 éves balatonszemesi férfit kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja, I. Dániel 28 éves siófoki lakost pedig kábítószer birtoklás vétség, valamint kábítószer kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Utóbbi terheltet őrizetbe vették, és 2020. november 11-én előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.

 

Kereste a bajt – őrizetbe vették

A zuglói rendőrök gyanúja szerint egy férfi eltiltás hatálya alatt vitt el egy nyitva hagyott autót a XIV. kerületből, majd másnap volt barátnője házánál is jelenetet rendezett.

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.