Összehangolt akció Siófokon és Ajkán

2020. 11. 11., sze - 13:07
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az ingatlanokban a rendőrök speciális hővédő sátorban termesztett marihuánát is találtak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felderítőinek információi alapján, a Siófoki és az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2020. november 10-én összehangolt akciót hajtottak végre. A Siófokon és Ajkán végrehajtott házkutatások során nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagot, valamint a vagyonvisszaszerzés érdekében gépjárművet foglaltak le. Az egyenruhások az akció során négy embert fogtak el.

 A nyomozók S. Brigitta 36 éves, Sz. Miklós 34 éves ajkai lakosokat, és egy 38 éves balatonszemesi férfit kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja, I. Dániel 28 éves siófoki lakost pedig kábítószer birtoklás vétség, valamint kábítószer kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Utóbbi terheltet őrizetbe vették, és 2020. november 11-én előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

 

Felismeri őket?

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik a két ismeretlen férfi azonosításához.