Összeverekedtek

2018. 01. 24., sze - 08:42
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Hat gyöngyösi lakost vettek őrizetbe a rendőrök.

Bejelentés érkezett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint 2018. január 22-én 22 óra körül egy gyöngyösi utcában többen összeverekedtek, valamint egy lakóépület ablakait betörték és ott tüzet okoztak.

A jelenlegi adatok alapján korábbi nézeteltérés miatt alakult ki vita a helyi lakosok között, mely közben egy többfős társaság tagjai kéziszerszámokkal bántalmaztak másik három férfit, akik közül többen - az elsődleges orvosi vélemény alapján - súlyos sérüléseket szenvedtek.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást K. Gábor 47 éves, K. Gyula 65 éves, K. Leonárd 26 éves és K. Milán 28 éves gyöngyösi lakosok ellen.

A rendőrök a lakóépület megrongálása kapcsán egy további férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság bűntett és rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozó hatóság mind a hat gyanúsítottat őrizetbe vette és egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.