Öt órán belül rendőrkézen az utcai rabló

2022. 03. 16., sze - 15:41
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az ózdi rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalembert, aki a városban a nyílt utcán bántalmazott egy férfit, majd elvette a pénzét.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves borsodbótai férfival szemben.

A gyanúsított 2022. március 11-én éjfél előtt az Ózd, Munkás úton bántalmazott egy arra gyalogló férfit, majd erőszakkal elvette a pénzét.

A sértett futva menekült el, majd bejelentést tett a helyi rendőrkapitányságon.

A rendőrök azonnal hozzáláttak az elkövető azonosításához és felkutatásához, amelynek eredményeként öt órán belül elfogták a gyanúsítottat, majd kihallgatását követően őrizetbe is vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több kiló droggal fogták el

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 55 éves férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.