Ötszörös körözöttet fogtak

2022. 11. 07., h - 08:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi rendőrök a TEK bevonásával fogták el azt a férfit, akit több hatóság is keresett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának nyomozói és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve hajtották végre azt az összehangolt akciót, amelyben a búvóhelyén fogták el a több bűncselekmény miatt is körözött férfit. 

Mivel felmerült annak gyanúja, hogy a 42 éves H. Péternél fegyver van, a rendőrség a Terrorelhárítási Központ segítségét kérte.

Az ötszörös körözés alatt álló férfi folyamatosan bujkált a hatóságok elől; Gödön bérelt egy családi házat, ahol 2022. november 2-án a kora esti órákban fogták el a rendőrök.  

H. Pétert az elfogását követően a Dunakeszi Rendőrkapitányságra állították elő, majd jogerős büntetéseinek megkezdése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.