Otthon árulta a drogot

2019. 09. 23., h - 12:07
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A III. kerületi rendőrök akkor fogták el, amikor éppen csomagolta a kábítószert.

Kábítószer-kereskedelem miatt került a rendőrök látókörébe egy 28 éves budapesti férfi.

Amikor S. Sebastiant 2019. szeptember 20-án 8 óra 50 perckor elfogták VIII. kerületi lakásán a kutatás során 4 kilogramm marihuánát, 12 darab LSD-vel átitatott papírt, közel 1 kilogramm kábítószergyanús fehér port, 36 tablettát, közel 1,5 millió forintot, több mint 200 eurót és kábítószer csomagolásához használatos eszközöket foglaltak le.

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága S. Sebastian ellen kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrök őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.