Otthonukban nevelgették a kannabisz töveket

2022. 10. 06., cs - 09:29
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tereskei és egy 28 éves nógrádi férfi ellen.

A rétsági nyomozók bűnügyi akció során 2022. október 4-én kutatást tartottak egy tereskei és egy nógrádi lakos családi házában. A rendőrök a kutatás alkalmával a tereskei lakóház melléklépületében 3 tő kifejlett kannabisz növényt, valamint növényi törmeléket és azzal szennyezett őrlőt, míg a nógrádi családi ház szobájában egy tő marihuánát találtak meg és foglaltak le. A hatóság tagjai mindkét férfinél kábítószer gyorstesztet alkalmazott, amely a kábítószer fogyasztását igazolta.

A rétsági nyomozók elfogták és előállították a két férfit, akiket kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A 25 és 28 éves terheltek a bűncselekmény elkövetését elismerték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.