Óvodából lopott

2020. 07. 14., k - 09:01
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a tatabányai férfi pénzt lopott egy komáromi intézményből.

A gyanú szerint K. Viktor 2019. november hónap elején egy komáromi óvodába az egyik csukott, de nem zárt ajtón bement, és ott több helyiségben is kutatást végzett. A tettes egy szekrényajtót felfeszített, majd abból pénzt vett ki, valamint másik két helyiségből is pénzt szedett össze. A 31 éves tatabányai lakos a szerzett zsákmányt később elköltötte. A feljelentést követően a komáromi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a tettest, akit 2020. július 13-án gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban követett el hasonló jellegű bűncselekményt.

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.