Óvodából lopott

2020. 07. 14., k - 09:01
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a tatabányai férfi pénzt lopott egy komáromi intézményből.

A gyanú szerint K. Viktor 2019. november hónap elején egy komáromi óvodába az egyik csukott, de nem zárt ajtón bement, és ott több helyiségben is kutatást végzett. A tettes egy szekrényajtót felfeszített, majd abból pénzt vett ki, valamint másik két helyiségből is pénzt szedett össze. A 31 éves tatabányai lakos a szerzett zsákmányt később elköltötte. A feljelentést követően a komáromi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a tettest, akit 2020. július 13-án gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban követett el hasonló jellegű bűncselekményt.

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.