Pár perc alatt elfogták a kifosztót

2018. 01. 29., h - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újbudai rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy alvó sértettet fosztott ki a villamoson.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság járőreit 2018. január 28-án 3 óra 7 perckor értesítették az újbudai térfigyelő központ munkatársai, hogy egy férfi a Budapest XI., Karinthy Frigyes úti megállónál az ott várakozó villamoson, egy alvó utas zsebéből egy pénztárcát vett ki.

A járőrök a térfigyelő által adott személyleírás alapján percek alatt elfogták a helyszín közelében a férfit, akinél megtalálták az ellopott pénztárcát.

A rendőrök az elfogást követően a 34 éves R. Istvánt előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.