Párban jártak lopni

2022. 11. 29., k - 14:43
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

Egy lakatlan, két felújítás alatt álló és egy lakott házból lopott egy páros 2022. november 17-e és 2022. november 26-a között Orosházán. Az orosházi nő és férfi mindenhová máshogy jutott be. A lakatlan háznál az ajtót feszítették be, az egyik felújítás alatt álló épületnél a kerítésnek kifeszített fóliát vágták ki, a lakóházba pedig besurrantak. Többek között háztartási gépeket, rézvezetéket, kamerát, szerszámokat, építőanyagokat, kádat, mosdókagylót és wc csészét hoztak el. A náluk tartott kutatáskor a rendőrök megtalálták az ellopott dolgok egy részét, amelyeket visszaadnak a tulajdonosoknak. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói a 38 éves nőt és a 48 éves férfit lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják és őrizetbe vették őket. Vizsgálják azt is, hogy ezek mellett más vagyon elleni bűncselekményt követhettek-e el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy kiló heroin

A budapesti rendőrök 36 millió forint értékű kábítószert és három feltételezett dílert vontak ki a forgalomból.

 

Fókuszban az ittas és bódult sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Betörők rendőrkézen

Három vendéglátó egységbe tört be egy szegedi fiatal, majd társával további három elárusító pavilont szemelt ki, értékek után kutatva. A rendőrök elfogták őket.

 

Elfogták a garázdát

Több kukát lerúgott és egy autó fényszóróját is betörte egy férfi Szegeden. Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.

 

Letartóztatva: hatrendbeli lopás

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.