Pékségből a rendőrségre

2022. 06. 24., p - 09:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

A salgótarjáni férfi 2022. március 14-én az esti órákban a nyitott kapun át bement egy megyeszékhelyi pékség telephelyére, majd a raktáron keresztül az üzemrészleghez sietett, ahol fogyasztott az elkészített kenyerekből. Ezt követően magához vette a pékség tulajdonában lévő kiszállító tehergépkocsi kulcsát, majd az autóhoz ment és azt beindította. Az akkor már bezárt telephelyről a gépjárművel kihajtani nem tudott, ezért az ott lévő kerítésnek ütközött. Ezután a férfi visszament a telephely egyik irodájába és ott az állványra rögzített lemezkazettát leszakította és azt ellopta. A rongálással a férfi közel 100.000 forint kárt okozott a sértettnek. A hatóság tagjai a lemezkazettát a benne lévő értékekkel a telephely közelében megtalálták és azt a sértett részére visszaadták.  

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították és 2022. június 22-én elfogták a salgótarjáni férfit, akit jármű önkényes elvétele bűntett és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Önbíráskodásért kell felelniük

A karcagi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik az előre megállapodottakra fittyet hányva több pénzt akartak az elvégzett munka után.