Péksüteményt rabolt

2015. 11. 01., v - 08:49
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök közel öt óra alatt beazonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves helyi fiatal ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú 2015. október 30-án 10 óra 40 perc körüli időben a megyeszékhelyen bement egy üzletbe, ahol már nem volt ismeretlen az eladó számára. A gyanúsított a boltban magához vett egy becsomagolt péksüteményt, majd azzal fizetés nélkül akart távozni. A sértett megkísérelte visszatartani a fiút, aki – az eltulajdonítani kívánt termék megtartása végett – megszorította a nő karját, majd a pékáruval együtt elmenekült a helyszínről.

A felderítő munka eredményeként sikerült beazonosítani a feltételezett elkövetőt, akit 2015. október 30-án 15 óra 55 perckor Kecskeméten fogtak el a rendőrök.

 

A nyomozók a - hatóság számára sem ismeretlen - 17 éves fiatalkorút – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság 2015. október 31-én elrendelt. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a tolvaj

Besurrant egy férfi Szegeden egy lakásba, ahonnan televíziót, mobiltelefonokat és laptopot is lopott. A rendőrök elfogták.