Pénzre váltott energia

2021. 10. 24., v - 07:32
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a salgótarjáni rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint több akkumulátort elloptak a megyeszékhely külterületén található ingatlan udvaráról.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 34 éves O. Géza és a 30 éves L. Ádám salgótarjáni lakosok ellen.

A két férfi 2021. október hónap elején Salgótarján külterületén egy ingatlan udvarára a nyitva hagyott kapun keresztül bement, majd az udvaron található traktorból és több gépkocsiból – a vezetékek elvágásával – az akkumulátort kiszerelte, és azokat a közelben lévő színesfém átvevőhelyen értékesítette.

A nyomozók a salgótarjáni lakosokat a napokban elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság tagjai az ellopott értékek egy részét megtalálták, lefoglalták és azokat a sértett részére visszaadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopni akartak, őrizetbe kerültek

Három férfi próbált meg rézkábeleket elvinni egy békéscsabai telephelyről. A cég biztonsági kameráinak képét figyelő diszpécser azonban látta, mit csinálnak. Hívta a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfiakat és két segítőjüket.

 

Keressük a tettest!

Az ismeretlen elkövető csavarokat és lemezalátéteket szerelt ki a sínek talpfájából a Dejtár és Ipolyvece közötti vasútvonalon.