Pénztárcáért rabolt

2023. 09. 18., h - 12:19
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi nyomozók őrizetbe vették a 32 éves elkövetőt. 

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2023. szeptember 17-én vett őrizetbe egy verpeléti lakost.

A 32 éves férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy szeptember 16-án hajnalban Gyöngyösön, a Koháry úton odament egy gyalogoshoz, akitől pénzt követelt, de mivel nem kapott, megrúgta a sértettet, majd a zsebéből elvette a pénztárcáját, és elszaladt.

A másnapi bejelentést követően a rendőröknek sikerült azonosítani, majd a helyszín közelében elfogni a tettest, akinek ruházatából több ellopott irat is előkerült, ezért gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá kezdeményezték a letartóztatását. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.