Pénztárcát loptak, elfogták őket

2023. 09. 19., k - 14:25
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lopás és okirattal visszaélés miatt indult eljárás egy páros ellen Csongrádon, mert egy őrizetlenül hagyott táskából pénztárcát loptak. A rendőrök befejezték a nyomozást.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2023. augusztus 15-én egy csongrádi patikában figyeltek fel az őrizetlenül hagyott táskára. Miután meggyőződtek róla, hogy a tulajdonosa nem figyeli a padra rakott szatyrot, kivették belőle a pénztárcát, majd távoztak a gyógyszertárból. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a 34 éves nőt és 20 éves társát, akiket a Csongrádi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak. Az eljárás során kiderült, hogy a nő a pénztárcát és a benne lévő bankkártyát, valamint az iratokat is elégette, a pénzt viszont megtartotta. 

A lopás vétség és okirattal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrök befejezték, az iratokat megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.