Perceken belül elfogták a zaklatót

2023. 04. 14., p - 12:18
Készenléti Rendőrség

​​​​​​​A Készenléti Rendőrség munkatársai rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a fővárosban.

A Készenléti Rendőrség munkatársai éppen szolgálati helyükre tartottak vissza 2023. április 13-án, amikor egy nő állította meg a rendőrségi gépjárművet Budapest XIV. kerületében.

A sértett elmondta, hogy az egyik bevásárlóüzlet előtt egy férfi hátulról megfogta a derekát, majd szexuális aktust utánzó mozgást végzett, letolt nadrággal, a nemi szervét mutogatva. 

A készenléti rendőrök a személyleírás alapján perceken belül elfogták az elkövetőt, akit előállítottak a  Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol szexuális kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, őrizetbe vétele mellett indult eljárás ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.