Pezsgőzött az étteremben a betörő, amikor a rendőrök elfogták

2023. 02. 13., h - 13:48
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vettek a veszprémi rendőrök egy 50 éves helyi férfit, aki betört a vármegyeszékhely egyik éttermébe.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2023. február 12-én 18 óra 24 perckor arról, hogy Veszprém egyik éppen zárva tartó éttermébe ismeretlen tettes betört. A járőrök a helyszínen elfogtak egy férfit, aki a rendőrök megérkezésekor éppen a kerthelyiség egyik asztalánál ült egy üveg pezsgővel és kiabált. Az eljárás adatai szerint az elkövető az étterem hátsó ajtaját felfeszítve jutott be az épületbe, majd az üzlet több helyiségében lopási szándékkal a szekrényekben, fiókokban kutatott. A hűtőszekrényből kivette a lefagyasztott húsokat, valamint megrongálta a hőszivattyút is. A férfit a rendőrök ezután előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.