Polgárőr tartotta vissza a betörőt

2024. 06. 14., p - 10:30
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem tudott ellopni semmit, mérgében végül egy autót rongált meg. A rendőrök kiérkezéséig a dunavecsei polgárőr visszatartotta a férfit.

Dunavecse egyik pincéjét törte fel egy férfi 2024. június 2-án éjszaka. Miután nem sikerült semmit sem elvinnie, az utcára ment és mérgében egy autót rongált meg. Az egyik szomszéd látta a történteket és értesítette a rendőrséget. A legközelebbi rendőri egység egy kunadacsi polgárőrrel látott el szolgálatot. Mivel percekre voltak a betöréstől, értesítették a szolgálatban lévő dunavecsei polgárőrt, aki a kapott személyleírás alapján megtalálta a férfit, akit a hatóság kiérkezéséig visszatartott. Vele szemben lopás kísérlet miatt indult eljárás, melyet a kunszentmiklósi rendőrök a napokban bíróság elé állítási javaslattal befejeztek. Az autó rongálása miatt szabálysértési eljárást indítottak vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.