Pupillái beszűkültek, és folyt a nyála is

2021. 05. 28., p - 07:17
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrök elfogták azt a férfit, aki bódult állapotban közlekedett járművével Alsózsolcán.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. május 25-én 13 óra után, Alsózsolcán a Kossuth Lajos utcában vontak intézkedés alá egy 21 éves hernádnémeti járművezetőt. Egy állampolgár készített felvételt egy autós bizonytalan közlekedéséről, és értesítette a rendőrséget. A bejelentést követően a járőrök azonnal ellenőrzés alá vonták a férfit, aki összefüggéstelenül beszélt, mozgása teljesen koordinálatlan volt, a pupillái pedig beszűkültek, illetve a nyála is csorgott a ruhájára. A fiatalember ruházatának az átvizsgálása során négy darab alumíniumfóliába csomagolt növényi törmelék is előkerült, melyet a helyszínen lefoglaltak a rendőrök. A sofőrt a járőrök előállították mintavétel céljából a rendőrkapitányságra, majd a vezetői engedélyét is elvették.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a férfival szemben járművezetés bódult állapotban vétség gyanúja, és más bűncselekmények miatt. Az ügyben további nyomozási cselekmények várhatóak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy akik ittasan, kábítószer, vagy olyan gyógyszer hatása alatt vezetnek, amely a vezetési képességre hátrányosan hat elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.

… hogy mindenki hazaérjen!Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem adta meg

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.

 

Remekül szerepeltek

Az előkelő hatodik helyen végzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az országos strandröplabda bajnokságon.

 

Felismeri?

A győri nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.