Rablás miatt keresték – Gyöngyösön fogták el a rendőrök

2021. 12. 07., k - 09:12
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A TOP 50-es körözési listán szereplő férfi büntetés-végrehajtási intézetbe került.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának információja alapján, 2021. december 4-én Gyöngyösön fogták el az elfogatóparancs alapján keresett és a körözési toplistán szereplő helyi lakost a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai.

.

Az Egri Törvényszék rablás elkövetése miatt jogerősen 9 év fegyházbüntetésre ítélte a terheltet 2021 májusában, azonban a szabadságvesztés letöltését nem kezdete meg, bujkált a hatóságok elől.

A rendőrök a 31 éves férfit büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Csak kilépésre használható a Röszke közúti határátkelőhely

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 2-án 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.