Rabolt, lopott a recski férfi

2022. 10. 05., sze - 15:05
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették a 21 éves gyanúsítottat.

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse rablással és többrendbeli lopással gyanúsít egy recski lakost.

Az eddigi adatok alapján a 21 éves férfi 2022. október 4-én hajnalban a kerítésen átmászva betört egy recski házba, majd ott különböző élelmiszereket és műszaki cikkek készített össze, hogy ellopja azokat. A nagy csörömpölésre azonban felkelt a ház tulajdonosa, aki az egyik szobában aludt. A férfi felkapott egy kést és azzal próbált meg bejutni a bezárt szobaajtón, miközben fenyegette a riadt asszonyt. A próbálkozása azonban kudarcba fullad, ugyanis a kés eltört, ezért felkapta az összepakolt értékeket és elmenekült a helyszínről.

A rendőröknek az adatgyűjtést követően sikerült beazonosítaniuk a férfit, akit egy órán belül otthonában elfogtak, majd előállították a Pétervásárai Rendőrőrsre, és őrizetbe vétele mellett kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, továbbá kiderült, hogy az elmúlt egy hónapban több vagyon elleni bűncselekményt követett el a településen. A nyomozók előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!