Rács mögött az egri autófeltörő

2023. 05. 02., k - 10:21
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a 29 éves ózdi férfit.

Az Egri Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy ózdi lakos ellen, aki 2023. április 28-án 11 óra és április 29-én 6 óra között kifeszítette egy egri utcában parkoló autó ajtaját, majd az utastérből rádiót, kést, napszemüveget, illetve készpénzt tulajdonított el.   

A rendőrök a bejelentést követen néhány órán belül azonosították, majd a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves férfit, akiről kiderült, hogy az elmúlt hónapokban több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett Egerben.

B. Richárdot a nyomozók őrizetbe vétele mellett hallgatták ki, melyen beismerő vallomást tett, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2023. április 30-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.