Rajtaütés

2023. 05. 23., k - 09:09
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Üzletkötés közben csaptak le a rendőrök két kábítószer-terjesztőre.

A gyanú szerint Tatabánya és Oroszlány környékén árult évek óta kábítószert egy 43 éves környei férfi. S. Jánost Budaörsön fogták el a Tatabányai Rendőrkapitányság és a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2023. május 19-én este, amikor éppen 250 gramm amfetamint és hasonló mennyiségű marihuánát vásárolt egy budapesti férfitól. A rendőröknek köszönhetően már egyikük sem terjesztheti tovább a tiltott szereket, ugyanis mindkét személyt a helyszínen elfogták. Eközben az egyenruhások sorra állították elő Komárom-Esztergom vármegyében azokat a fogyasztókat, akik a kábítószert S. Jánostól szerezték be. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

1

S. János és a budapesti R. Gábor ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult eljárás a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A 43 és 31 éves férfiakat a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra, amelyet az illetékes bíróság május 22-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.