Rajtaütés

2021. 06. 28., h - 07:51
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 64 éves bagi férfit, aki a gyanú szerint pszichotróp anyagot árusított a környező településeken.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai által koordináltan aszódi, kistarcsai, veresegyházi és péceli rendőrök, valamint két szolgálati kutya és egy ebrendész vett részt abban az akcióban, amelyet több hónapnyi felderítő munka után 2021. június 23-ára időzítettek. A nyomozást megindító információ mindössze annyi volt, hogy „kréta” és „katis” fantázia névvel ellátott pszichoaktív anyagot terítenek Bag és Aszód településeken. A felderítés egy 64 éves bagi férfi irányába vitte a rendőröket, az ő elfogására szervezték az akciót.

A rajtaütéskor közel 3,5 millió forintot, 25 karórát, három mobiltelefont, egy mérleget, anyagmaradvánnyal, valamint fehér porral szennyezett alufóliadarabokat találtak. A férfit elfogták és előállították. Kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt nem ismerte el, állítása szerint soha nem árult drogot.

A 64 éves bagi férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 81-es számú főúton

Magyaralmás térségében négy gépjármű ütközött össze, a gépjárművezetők Fehérvárcsurgó, illetve Bodajk felé kerülhetik el a baleset helyszínét.