Rajtaütés eladás után

2020. 09. 26., szo - 08:14
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei felderítők elfogták azt a 34 éves kerepesi férfit, aki néhány perccel korábban kábítószergyanús anyaggal látta el vevőjét.

A felderítők biztosra mentek, 2020. szeptember 23-án délután megvárták a megfelelő alkalmat, majd – miután a célszemély lerendezte erdőkertesi ügyfelét – lecsaptak. A gödöllői panelházaknál sétáló, mit sem sejtő férfi egy pillanat alatt ledermedt, amikor a civil ruhás nyomozók megszólították és egyértelműsítették jövetelük célját. Lassan hátrálva és jobbra balra tekingetve próbált volna menekülési útvonalat találni, de azok blokkolásáról a rendőrök időben gondoskodtak. A földre vitt férfit megbilincselték, szatyrában 261 gramm, eladásra szánt, zacskókba porciózott, kábítószergyanús fehér port találtak. Házában kutatást tartottak, digitális mérleget, többszáz önzáró tasakot, kábítószergyanús tablettákat, valamint több mint 500 gramm kábítószergyanús – az előzetes vegyész-szakértői vélemény szerint kokaint és amfetamint - fehér port foglaltak le.

Kihallgatásán a férfi nem tett panaszt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekményt beismerte, érdemi vallomást azonban nem tett.

Az azóta letartóztatott 34 éves N. Zoltán ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.