Rendbontás a focimeccsen

2022. 08. 29., h - 15:28
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a három szurkolót, egyet pedig jelenleg is keresnek.

Rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három férfival szemben. Miskolcon rendezték meg 2022. augusztus 28-án 19 órától a DVTK - Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es labdarúgó mérkőzést. A meccs második félidejének a végén három diósgyőri szurkoló átugrott a korláton, és így bejutottak a nézők elől elzárt területre.

Majd a mérkőzés lefújását követően - amikor még a focisták a pályán tartózkodtak - egy férfi átmászott a kerítésen, és befutott a játékterületre.

A rendezők három szurkolót kikísértek a sportlétesítményből, majd átadták őket a rendőröknek. A járőrök a 36 éves és a 39 éves, valamint a 29 éves budapesti férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. A nyomozók a három szurkolót gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök a negyedik férfi adatait is megállapították, akit jelenleg is keresnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.