Rendbontás miatt kell felelnie

2022. 05. 21., szo - 07:34
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 25 éves férfi megütött egy biztonsági őrt egy kézilabda-mérkőzésen Debrecenben.

A rendőrségre 2022. március 9-én 20 óra körül érkezett bejelentés egy dühöngő kézilabda szurkolóról. Az erősen ittas fiatal férfi több biztonsági őrbe is belekötött a mérkőzésen, megpróbálta őket leönteni sörrel, majd egy rúgást is megindított feléjük. A drukkert barátai igyekeztek megnyugtatni és lefogni, a fékevesztett fiatal viszont nem hagyta magát és ököllel megütötte az egyik biztonsági őrt.

Az egyenruhások még a helyszínen elfogták a sajókazai lakost, akit a nyomozók később gyanúsítottként hallgattak ki. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pénzért igazolt

A rendőrség eljárást folytat egy Békés megyei háziorvos ellen, mert a gyanú szerint COVID 19 igazolást állított ki egy férfinak, úgy hogy nem is fertőződött meg a vírussal.

 

Négy eltiltás 2025-ig

A sofőrt nem érdekelte, hogy több hatóság is eltiltotta a járművezetéstől, a jánoshalmi rendőrök elfogták a 2025-ig eltiltottat.

 

1+18

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves román sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.