Rendőri intézkedés egy politikai sajtótájékoztatón

2022. 01. 14., p - 12:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A járőrök előállították a férfit, aki megzavart egy budapesti utcafórumot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. január 14-én 9 óra 20 perc körül intézkedtek a Móricz Zsigmond körtéren, miután bejelentést kaptak, hogy egy sajtónyilvános politikai utcafórumon egy férfi szidalmazta a jelenlévőket, és felrúgott egy kihelyezett táblát. Személyi sérülés nem történt.

A 62 éves budapesti férfit előállították a XI. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.