Rendőrkézen

2019. 06. 18., k - 14:38
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetben az emberölés kísérletével gyanúsított nyírbátori társaság hatodik tagja is.

Feladta magát a rendőröknek B. M. 30 éves nyírbátori lakos, aki a megalapozott gyanú szerint öt társával támadt rá egy nyírbátori családra 2019. június 15-én este. A hatfős társaság szerszámokkal felfegyverkezve tört be a lakóházba, ahol a családfőt és a fiát is bántalmazták. Az idősebb sértettet életveszélyesen megsebesítették. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetői közül öt férfit a bejelentést követő néhány órán belül elfogtak, hatodik társuk ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. A körözött férfi maga hívta a rendőrséget, hogy feladja magát. A rendőrök a megadott nyírgelsei lakcímen 2019. január 18-án elfogták, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A korábban őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatását a rendőrség kezdeményezésére és az ügyészség indítványára a Nyíregyházi Törvényszék 2019. június 18-án elrendelte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határmenti együttműködés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok Szegeden fogadta román partnereit.

 

A "háromdiplomás" csaló

Volt, hogy nőgyógyásznak, majd máskor ügyvédnek, vagy közjegyzőnek adta ki magát egy 24 éves férfi Pécsett. A rendőrök kezdeményezték a letartóztatását.