Rendőrkézen a bántalmazó

2022. 06. 01., sze - 13:00
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két órán belül azonosították és elfogták azt a 30 éves férfit, akiről videófelvétel készült, hogy önuralmát elveszítve ütlegelt egy földön térdeplő másik férfit az egyik szegedi szórakozóhely előtt.

Az egyik legnagyobb közösségi portálon kezdett el terjedni az utóbbi napokban a bántalmazásról készült videó, ami a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozóinak figyelmét sem kerülte el.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, aki tettét elismerte. Elmondta, hogy a sértettel kapcsolatban korábbról különböző kétes eredetű híreket hallott, majd amikor ezzel kapcsolatban kérdőre vonta őt, a férfi megsértette.   

Ellene garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.