Rendőrkézen a bolti tolvaj

2023. 05. 26., p - 10:29
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a 18 éves nőt, aki Balassagyarmaton számos üzletből lopott különféle árucikkeket közel kétszázezer forint értékben.

Az érsekvadkerti nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. május 11-én a Balassagyarmaton található üzletközpontba ment, majd a nála lévő bevásárlószatyorba közel 100.000 forint értékben különféle árucikkeket pakolt. Az elkövető a termékekkel az áruház vásárlóteréből a lezárt kasszasoron keresztül fizetés nélkül kívánt távozni, azonban őt az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa feltartóztatta. A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy a nő megalapozottan gyanúsítható további lopások elkövetésével is, amelyek során az elmúlt időszakban különböző árucikkeket, jellemzően édességeket és szeszes italt vitt el fizetés nélkül számos balassagyarmati üzletből több százezer forint értékben.

A balassagyarmati nyomozók a 18 éves nőt őrizetbe vették és többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai előterjesztést tettek a terhelt letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.