Rendőrkézen a hídrongáló motoros

2022. 03. 03., cs - 10:45
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A körzeti megbízottak és a nyomozók azonosították és elfogták azt a 36 éves férfit, aki a közelmúltban a salgótarjáni lakótelepen rongálta meg motorkerékpárral a hidat.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 36 éves kazári lakossal szemben.

A férfi 2022. január 30-án a déli órákban motorral közlekedett a salgótarjáni lakótelep mellett található tónál. Úgy gondolta jó ötlet, ha a tavon átívelő hídon motorral átmegy, azonban ennek következtében a lépcsőfokok peremeit letörte. A motoros cselekményével 120.000 forint értékű kárt okozott.

A nyomozók a kazári lakost elfogták, előállították és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A hatóság tagjai a motorkerékpárt, mint az elkövetés eszközét lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.