Rendőrkézen a jászapáti díler

2023. 11. 24., p - 13:03
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy jászapáti férfit, aki az elmúlt hónapokban helyi felnőtteknek és fiatalkorúaknak új pszichoaktív anyagot árult.

Egy jászapáti lakost állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO bevetési egységének közreműködésével 2023. november 23-án reggel. A megalapozott gyanú szerint a 30 éves férfi június óta napi rendszereséggel, 1000 Ft/pakk áron árusított otthonában felnőtt és fiatalkorú lakosoknak új pszichoaktív anyagot.

A rendőrök a férfinél tartott kutatás során mérleget, csomagolóanyagot és két kiporciózott, alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak és foglaltak le. A por az előzetes szakvélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül. Vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében készpénzt foglaltak le a nyomozók.

A jászsági rendőrök a gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 18. életévét be nem töltött személynek új pszichoaktív anyag kínálásával, átadásával elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.