Rendőrkézen a jászberényi díler

2022. 04. 01., p - 07:11
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók több mint fél kiló kábítószert foglaltak le egy 46 éves férfitől.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat eljárást egy 46 éves férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a jászberényi lakos az elmúlt években több személynek, rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve árult kábítószert grammonként 30.000 forintért. A rendőrök a férfit 2022. március 29-én előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A foganatosított eljárási cselekmények során a nyomozók lefoglaltak több mint fél kiló fehér port, ami az előzetes vizsgálatok alapján N-Ethylnorpentedrone-HCI-t tartalmaz, ami kábítószernek minősül, továbbá fegyvert, vagy annak utánzatát, lőszereket, valamint vagyon-visszaszerzési tevékenység keretében többszázezer forintot, gépkocsit, mobiltelefonokat, ékszereket valamint elektronikai eszközöket. A gyanúsítottat egy korábban rá kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszaterelték

A gödöllői rendőrök három napon belül elintézték, hogy a megritkított karám ismét bégetéstől legyen hangos. A lopott jószágokat visszaadták, a tolvajlással gyanúsítottakat elszámoltatták.

 

Bezsákolva

A józsefvárosi nyomozók tetten érték és elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint zsákszámra lopták ki a ruhákat egy VIII. kerületi plázából.