Rendőrkézen a jászberényi díler

2022. 04. 01., p - 07:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók több mint fél kiló kábítószert foglaltak le egy 46 éves férfitől.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat eljárást egy 46 éves férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a jászberényi lakos az elmúlt években több személynek, rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve árult kábítószert grammonként 30.000 forintért. A rendőrök a férfit 2022. március 29-én előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A foganatosított eljárási cselekmények során a nyomozók lefoglaltak több mint fél kiló fehér port, ami az előzetes vizsgálatok alapján N-Ethylnorpentedrone-HCI-t tartalmaz, ami kábítószernek minősül, továbbá fegyvert, vagy annak utánzatát, lőszereket, valamint vagyon-visszaszerzési tevékenység keretében többszázezer forintot, gépkocsit, mobiltelefonokat, ékszereket valamint elektronikai eszközöket. A gyanúsítottat egy korábban rá kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.