Rendőrkézen a jobbágyi férfi

2022. 05. 18., sze - 07:13
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök elfogták azt a jobbágyi lakost, aki egy családi házból vitt el több százezer forint értékben különböző értékeket.

A 31 éves férfi 2022. május 15-én a délutáni órákban egy Jobbágyiban található lakóház kapuján átmászott, majd a bejárati ajtót benyomta és az ingatlanba bejutott. A házból a férfi egy televíziót, különböző műszaki cikket, valamint ruhaneműt és egy szablyát vitt magával, összesen 250.000 forint értékben.

A rendőrök elfogták, a Pásztó Rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a jobbágyi lakost. A hatóság tagjai a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.