Rendőrkézen a szerszámtolvajok

2023. 04. 12., sze - 12:20
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két szegedi férfi szerszámokat lopott egy építkezésről. A rendőrök órákon belül azonosították őket.

A rendőrségre 2023. április 10-én érkezett bejelentés, mely szerint egy szegedi építkezésről két férfi szerszámokat lopott. A bejelentő, aki a bűncselekmény szemtanúja volt, fotókat készített az elkövetőkről. A két helybeli férfit a nyomozók az adatgyűjtés során órákon belül azonosították.

A tolvajok gyanúsítotti kihallgatásukon elmondták, hogy egy közös borozást követően másztak be az építkezésre, hogy onnan eszközöket lopjanak el.  A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályakezdők köszöntése

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában kilenc frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát.

 

Kerékpárokra fájt a foga

A Karcagi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 30 éves helyi férfival szemben, aki a gyanú szerint több biciklit is meglovasított az elmúlt időszakban, továbbá boltokat is kirámolt.

 

Rossz társasággal italozott

A sértett amint elaludt, a három fős elkövetői kör a táskáját ellopta, amiben műszaki cikkek voltak. A tatabányai rendőrök azonosították és kihallgatták az elkövetőket, közülük két főt őrizetbe vettek.

 

Rangos szakmai elismerés: Szagolunk és Védünk

Hagyományteremtő céllal alapított díjat dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, hogy a rendőrszakmai munkát segítő négylábú társak közül az arra legérdemesebb minden évben elismerésben részesüljön.

 

Zalai közlekedésrendészeti tapasztalatok

Ittas vezetőket szűrtek ki a forgalomból, és több száz olyan járművezetővel szemben intézkedtek a Zala vármegyei rendőrök, akik túllépték a megengedett sebességet.

 

A forgalomban részt vevők biztonsága az első

Bár vármegyénkben az utóbbi években nem jellemzők az illegális gyorsulási versenyek, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságára kockázatot jelentő gyorsulási versenyek megakadályozására, valamint az úgynevezett driftelők és az engedély nélkül átalakított gépjárművek kiszűrésére.