Rendőrkézen a szolnoki díler

2022. 03. 18., p - 11:15
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök őrizetbe vettek egy 39 éves férfit, aki rendszeresen adott el kábítószert az őt felkereső fogyasztóknak.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat eljárást. A megalapozott gyanú szerint egy szolnoki férfi 2021. évben anyagi haszonszerzés végett rendszeresen adott el kábítószert a családi házánál megjelent fogyasztóknak, alkalmanként 1000 forint/adag áron. A szolnoki rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO bevetési egységével közreműködve 2022. március 17-én hajnalban otthonában elfogták a 39 éves férfit és a rendőrkapitányságra előállították. A gyanúsítottként kihallgatott jogsértőt a nyomozók őrizetbe vették. A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.