Rendőrkézen a terjesztő és a fogyasztók is

2021. 04. 30., p - 14:16
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2021. április 29-én délelőtt egy férfit és három nőt fogtak el Mohácson.

A megalapozott gyanú szerint egy 50 éves mohácsi nő 2021. április 26-a és 28-a között saját fogyasztásra vásárolt kábító hatású anyagot, valamint azért, hogy azt ismerősi körében anyagi haszonszerzés céljából továbbértékesítse. A nő lakhelyén tartott kutatás alkalmával a rendőrök közel bruttó 60 gramm fehér színű, kristályos állagú, kábítószernek tűnő anyagot, valamint kábítószer adagolásához, illetve használatához szükséges eszközöket találtak, és foglaltak le. A házban tartózkodó 48 éves nővel, valamint 18 éves lányával szemben szintén felmerült a kábítószer fogyasztás gyanúja. Az alkalmazott kábítószer-gyorsteszt mindhármuknál pozitív jelzést mutatott, ezért elfogásukat követően előállították őket a rendőrkapitányságra. 

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök egy 26 éves mohácsi férfit is elfogtak, a vele szemben alkalmazott gyorsteszt szintén pozitív jelzést mutatott. A lakásán tartott kutatás során hat tő kábítószer gyanúját keltő növényt találtak, majd foglaltak le.

Az 50 éves nő ellen kábítószer-kereskedelem, míg a másik két nővel, valamint a férfival szemben kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.